Anja Fønss

 ANJA FØNSS   Koncertpresse

Anja Fønss

Der var masser af roser til Anja Fønss, da hun i 2008 udsendte debutalbummet ”Wait A Minute”. Titelnummeret og ”Much Too Much” kom i rotation på P4.
 
Ovenpå albumudgivelsen spillede Anja Fønss og band en lang række koncerter landet over  – og begyndte undervejs at arbejde på album nummer to. 

I foråret 2011 tog Anja og hendes faste musikalske makker (og samlever) Skipper Flytkjær ophold i The House of Songs i Austin, Texas, hvor flere sange blev til – og Nu er førstesinglen Being my man” (produceret af svenske Moh Denebi, der bl.a. har arbejdet med Julie Berthelsen, Sanne Salomonsen, Poul Krebs og Lars Lilholt) kommet i flot 1. rotation på P4. Næste single gøres nu klar til radio februar 2012.

Koncerten Igennemkoncerten står Anja Fønss intense og fintmærkende vokal i fokus og giver publikum en oplevelse af den livsbekræftende slags. Der er historier med stemninger fra store vidder og åbne rum, men også fra det personlige og nære. Det er sangskriveren alene med guitar, eller det store 7 m/k orkester, der forstår at bakke Anja Fønss op og understøtte sangene med sublimt samspil og flot korarbejde, som virkelig kæler for detaljerne  – svær at sætte i bås og nem at svinge med!  

Anja Fønss Orkester:

Anja Fønss: Vokal & guitar  

Skipper Flytkjær: Guitar & vokal 

Lau Grønager (Jette Torp): Div. guitarer  

Nicolai Brandt: Tangenter  

Louise Vangsgaard (Instinkt): Violin & vokal  

Jens Kristian Dam (Rock Nalle, Ester Brohus): Trommer  

Paul Junior  (Omar & the Howlers, H.P. Lange): Kontrabas.

 

Kontakt:

Anja Fønss 29 88 86 94  
anja@musop.dk            
www.anjafoenss.dk             
www.myspace.com/anjafoenss          
Facebook: Anja Fønss Music/Band Page

 

Anja Fønss | Højbyvej 11, 8462 Harlev J  | Tlf.: +45 41 85 43 60 | anja@musop.dk